5 Şubat 2013 Salı

ROMANTİK ELBİSE...satıldı


36 BEDEN 
ARKASI FERMUARLI ELBİSENİN Fiyatı  sadece 60 tl' dir. Bir tane dikilmiştir.
 Elbisenin rengi fotograftaki gibi yumuşak bir tonda liladır.


(kargo dahil fiyatıdır, kapıda ödeme ile)
İletişim için modavesaire@gmail.com




7 yorum:

deniz dedi ki...

Cok begendim elbiiseyi 38 beden dikebilir misiniz?

Modavesaire dedi ki...

Sevgili deniz kumaşın malesef devamı yok...ancak bu elbisede ben daralma yaptım kalıp biraz büyük geldi şayet bana göğüs ve bel ölçünü mail atarsan bu elbisenin sana olup olmayacağını söyleyebilrim mail adresim modavesaire@gmail.com

deniz dedi ki...

Burcu benimde mezuram yok.olculerimi tam bilemiyorum. Kumasin cinsi ne acaba? Cok begendim tarzini. Olmasada ayin 15ine kadar satilmazsa ben alicam. Ellerine saglik!

dikisdersi dedi ki...

bu 38 beden olur modavesairem ve cok güzel olur ,hayırlı olsun blogun satışların bol ve bereketli olsun elbise ve kumaşı gerçekten harika ...sahibeside güle güle giysin

Modavesaire dedi ki...

deniz: bu elbiseyi 36 beden çalıştım ancak darltmaya rağmen hafif bir bolluk gözüme çarpıyor.38 bedene tam olacak diye düşünüyorum...benim üst bedeni 38 olan bir arkadaşım var, ona bir giydireyim yarın, olacağından eminim ama sana net bir geri dönüş yapacağım yarın.çok hafif bir esneme var kumaşta ama tam licra diyemem.Brokar görünümünde bir kumaş,bu kumaştan çokça almadığıma çok pişmanım,iki-üç gün sonra gittiğimde bir terzi aldı hepsini demişti kumaşçı...Ömürlük kaliteli bir kumaş, zaten fark ettiysen butikteki ürünlere, kumaşlar güzel ve fiyatlar çok uygun..sana yarın haber vereceğim sevgili deniz, görüşmek üzere..

Modavesaire dedi ki...

dikiş dersim evet, ben 38 bedene daha iyi olur diye düşünüyorum, desteğin için ayrıca teşekkür ederim:) öpüyorum çok

deniz dedi ki...

Biliyor musunuz ben bugun tekrar bu elbiseye baktim ve siz bana yorum birakmissiniz. Gmail adresinize mailimi falan birakicam hesabiniza yatirsam daha iyi ilur bence. Bana olmazsa da anlama hediye ederim diye dusunuyorum, tesekkurler.